25 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu dóna suport a Forcadell i Simó

Un autocar ha sortit des de Manlleu amb una vintena de persones

Albert Vilella 8 de maig de 2017 a les 17:49
Les acusen d'haver permès la votació del referèndum unilateral en el marc del debat de política general

Integrants de l’ANC Manlleu ha acompanyat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera de la cambra, Anna Simó, a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Un total de 25 persones s’han desplaçat en autocar fins a Barcelona per seguir de prop les intervencions de les processades.


Carme Forcadell i Anna Simó han estat citades a declarar per haver permès la votació del referèndum unilateral en el marc del debat de política general. Amb dues declaracions de 20 minuts Forcadell i Simó han defensat la seva decisió de tirar endavant el referèndum. Han alertat que “el procediment judicial pot fer perillar la divisió de poders”.


Totes dues han arribat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acompanyades per desenes de persones i pel president de la Generalitat Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, entre altres càrrecs electes. Entre tota aquesta gent, hi havia també el grup de l’ANC de Manlleu. Maria Gràcia Poblet una de les integrants, comenta que la convocatòria pels autocars ha sigut “precipitada” i per això no hi ha hagut tanta participació com altres vegades. 


Poblet lamenta que aquesta vegada no s’han muntat pantalles gegants i no s’ha pogut seguir les intervencions en directe. Des de l’ANC Manlleu també expliquen que en aquesta ocasió “no hi havia tanta gent” però asseguren que és “tan important assistir a aquests acompanyaments com sortir l’11 de setembre”.


De moment no estan previstos nous autocars per acompanyar Lluís Coromines i Ramona Barrufet, que han de declarar divendres 12 de maig ni tampoc Joan Josep Nuet, que ho farà dilluns 12 de juny.

Etiquetes:
Política Municipal