26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu s'ho haurà de jugar tot a l'última jornada

Bon partit de l'AEC Manlleu però que no va poder davat un Vilafranca que jugarà el play-off

G.Moral 8 de maig de 2017 a les 17:28
Foto:Anna Aumatell

L’AEC Manlleu ho va intentar però davant tenia a un Vilafranca que es jugava entrar al play-off. Va ser un partit molt disputat sobretot per la necessitat de sumar que tenien els dos conjunts, tot i que els objectius eren diferents per cada equip. El Manlleu va donar la cara però va acabar encaixant dos gols que deixen el futur manlleuenc obert fins a l’última jornada.


El Vilafranca va ser el clar dominador del partit tot i que el Manlleu va donar al cara en tot moment, tot i no comptar amb l’heroi de les últimes jornades Manel Sala. Un detall que tal i com va anar el partit, pot ser el resultat hagués canviat amb Manel Sala al camp. El tècnic manlleuenc, Albert Santanera, afirmava que pot ser si que Sala hagués canviat el ritme del partit a davant, però que tot i així cal felicitar a tot el conjunt tot i la derrota. Sobretot perquè l’equip es va mostrar solvent tot i les baixes.


El primer gol va arribar al minut 18 sota domini local. Josu enviava la pilota dins la xarxa després de rematar un servei de córner molt ben executat. El Vilafranca aniria guanyant terreny poc a poc però es trobava una vegada i un altre amb la defensa manlleuenca. Tot i així el Manlleu va tenir alguna ocasió, la més clara al minut 29 de Jordi Aumatell que va enviar una pilota al travesser. Va ser en aquest tram final de la primera part on el Manlleu va posar al Vilafranca contra les cordes però la manca de definició va acabar passant factura.


La segona part va començar, de nou, amb el domini manlleuenc al camp. De fet el conjunt de Santanera va obligar al Vilafranca a recular però de nou la falta de definició va ser el pitjor malson. Santanera va donar  entrada a Trulls i Adam per refrescar l’equip, fins i tot Canal es va llançar a l’atac per buscar l’empat però no va acabar de funcionar. De fet amb aquest descontrol el Vilafranca va disposar d’ocasions encara més clares. Fins i tot d’un penal que va acabar amb l’expulsió per doble amonestació de Dan Coll, però que Ivan González va aturar. Ja en temps de descompte va arribar al sentència després d’un gran gol d’Oribe que va tancar la victòria del Vilafranca i la seva confirmació al play-off. El tècnic manlleuenc va tornar a elogiar el seu equip i ara toca esperar.


Amb la derrota i la combinació de resultats toca esperar a l’última jornada per saber el Manlleu manté la categoria o no. Serà a casa davant l’Olot, ja campió de lliga, i que segurament reservarà jugadors pel play-off. Tot i així serà un partit molt complicat per la gran plantilla de què disposa l’equip garrotxí. Un partit que òbviament es disputarà en horari unificat a les 12 del migdia.

Etiquetes:
Esports