26 d'abril de 2024

Gerard Farrés comença amb bon peu l'Afriquia Merzouga Rally

El de Manlleu segon a l'etapa d'aqeust dilluns i es col·loca segon a la general a 7 segons del líder De Soultrait

G.Moral 8 de maig de 2017 a les 20:22
Gerard Farrés a Merzouga

Gerard Farrés ha començat amb molt bon peu la primera prova de ral·lis que disputa el de Manlleu aquesta temporada. Fins al moment Farrés ha disputat dues etapes d’un total de set del Merzouga Rally, i de moment es troba segon a la general.


Fins el moment Gerard Farrés està complint els pronòstics a Merzouga. Com era d’esperar les posicions capdavanteres, en motos, estaria molt ajustat. A l’etapa pròleg, una etapa curta i de presa de contacte, les diferències van ser mínimes,  només cinc segons separaven el primer del cinquè. La victòria va ser per Xavier de Soultrait seguit de Franco Caimi i Alessandro Botturi. Gerard Farrés va ser quart a només tres segons del vencedor.


En l’etapa d’aquest dilluns la cosa començava a prendre forma. recorregut en bucle en la sorra per les dunes del Erg Chebbi en aquesta primera especial de 188 km. Després del CP1, alguns trams més difícils per aportar emoció a la carrera i un final de pura orientació.


De nou el francès de Yamaha, Xavier de Soltrait va volar superant en quatre segons a Gerard Farrés que finalment va ser quart. Alessandro Botturi va tancar el podi de l’etapa, un podi que es reflecteix també a la general provisional amb De Soultrait primer, Farrés segon i Botturi tercer.

Etiquetes:
Esports