25 d'abril de 2024

Manlleu hissarà la bandera pirata per la Nit enCantada

Dissabte 20 de maig, de les 8 del vespre a les 12 de la nit, es farà la cinquena edició de la Shopping night

Arola Cumeras 11 de maig de 2017 a les 10:08
El cartell dissenyat per la Nit enCantada

Els pirates i els bucaners seran els protagonistes de la Nit de comerç de Manlleu. Uns 75 establiments participen de l’edició d’enguany de la Nit de Comerç de Manlleu que es celebrarà el proper dissabte dia 20 de maig, a partir de les 8 del vespre, i convertirà el centre de Manlleu en territori pirata, amb vaixell inclòs.


El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès considera que el tema “donarà molt joc, és molt simpàtic i sobretot pensant en la quitxalla ens hi sentíem molt còmodes i al comerç els va agradar molt”. Des de fa dies els comerciants treballen de manera col·lectiva en noves propostes per omplir de contingut pirata aquesta 5a edició de la Nit enCantada.


Els visitants podran passejar per Manlleu com si estiguessin en una illa de pirates, temàtica que ha inspirat l’ambientació d’espais i carrers d’enguany. Es pretén que sigui una vetllada plena de sorpreses. La iniciativa compta amb el suport del MAB i de les escoles de dansa i música de Manlleu (Estudi 67, Som Esport i Escola de ballet M. Cinta) i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat. El centre neuràlgic “serà la plaça Fra Bernadí i els voltants però com cada any tenim molta obsessió perquè la gent pugi també a Dalt Vila, on hi haurà escenari i també passaran coses molt xules”.


La participació dels comerciants enguany serà menor, perquè “l’associació de la part alta de l’avinguda de Roma, que ocupaven l’ExPress, no vindran”. En canvi, “els restaurants s’agrupen per oferir alguna sorpresa, allà mateix”. Sellarès avança que no serà un espai “per entaular-se perquè és un dia amb molta rotació, sinó més aviat plats elaborats en format gourmet” per degustar de manera més àgil. El regidor diu que “no és un dia on es fan moltes vendes, malgrat que els negocis fan ofertes molt interessants, convido la gent a entrar als negocis i demanar-ho, perquè és molt atractiu. També proposa “que la gent pengi la bandera pirata a casa, que es disfressin i que estiguin molt atents a les sorpreses, ja que tindrem un vaixell pirata a la plaça”. 

Etiquetes:
Economia i empresa