25 d'abril de 2024

El derbi entre CP Manlleu i CP Voltregà acabava en empat (3-3)

Els manlleuencs van fer realitzar un gran partit que van merèixer guanyar, sobretot a la segona part

G.Moral 11 de maig de 2017 a les 17:41

El CP Manlleu va tornar a plantar cara a un gran de l’OK lliga el CP Voltregà. El partit va acabar en taules, empat a tres gols en un partit que es va acabar decidint a la segona part. El conjunt de Jefa Rovira va estar a punt de guanyar el partit però Gerard Teixidó va posar l’empat de penal a un minut del final.

El partit va tenir dues cares molt diferenciades. La primera part va estar marcada per un arbitratge molt contundent i protestat pels dos conjunts, sobretot per les targetes blaves que va ensenyar a la part final del primer temps. Els dos conjunts mostraven un joc molt nerviós amb moltes faltes i generant poques ocasions clares. Tots dos conjunts es van mostrar molt conservadors apostant per la defensa i no  per l’atac, ja que sabien que s’hi jugaven molt ambdós equips.

Ara bé a la segona part les coses van canviar i es començava a animar. Els manlleuencs obrien l’electrònic gràcies a un gol de David Martí a l’inici del segon temps, però un minut més tard el Voltregà empatava de falta directa gràcies a un gol d’Alabart. El partit tenia moltes anades i vingudes i el Voltregà es posava per davant posat l’1 a 2 gracies a una bona jugada de Gerard Teixidó. L ‘intensitat creixia en un partit esbojarrat amb ocasions i gols per les dues bandes. Aniol Mangas posaria l’empat a dos al marcador i poc després a 10 minut pel final Albert Grau posaria per davant al Manlleu depsréd e transformar un penal. L’alegria manlleuenca que veia la victòria a tocar va durar fins a un minut del final, quan el col·legiat va xiular penal i el Voltregà no va perdonar i de nou Gerard Teixidó empatava el partit. Finalment empat a tres gols amb un regust a victòria que segons Jefa Rovira.

Un empat que serveix de molt i de poc pels dos conjunts, però que si ha servit perquè el Manlleu tingui més a prop la permanència. Segueix a la part baixa de al taula però una mica més fora de perill just una jornada abans de la jornada clau contra el Caldes.