25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu s'ho juga tot davant l'Olot

El conjunt de Santanera ha de guanyar si vol tenir una última oportunitat per mantenir la categoria

AEC Manlleu / R.Anglada 12 de maig de 2017 a les 16:20
foto: A. Aumatell

Els d’Albert Santanera reben l’Olot en l’últim partit de la fase regular en descens. Per evitar el descens directe l’equip ha de guanyat al campió de Tercera i esperar que La Jonquera i el Castelldefels punxin. Una combinació complicada però no impossible.


Ara per ara l’equip només aspira a la 16a posició, aquesta serà de descens compensat segur. Però el Manlleu ha de buscar allunyar-se tan com pugui del descens directe per haver de dependre de menys equips. Per aquesta 16a plaça La Jonquera ha de perdre i el Castelldefels, almenys, empatar.


Per tant, el Manlleu es troba a mercè dels rivals. La Jonquera visita el Santfeliuenc i el Castelldefels rep la Muntanyesa. Els dos estan ja salvats, igual que l’Olot no s’hi juguen res. Potser La Jonquera és qui ho té més complicat per la visita al Santfeliuenc. Però els quadribarrats han de guanyar i esperar, almenys, una punxada.


Cal tenir en compte que el Manlleu encadena 4 partits sense perdre a casa, amb 3 victòries i un empat. Els números acompanyen i davant els de la Garrotxa, ja campions i preparant el play-off, no poden faltar els tres punts. L’Olot de Ramon Calderé es va proclamar campions la setmana passada amb una golejada contra el Castelldefels (5-0), i Santanera espera que es reservi jugadors de cara el Play-off ja que els garrotxins tenen fam de tornar a segona B.


Tot i que l’Olot no jugui amb tot el seu arsenal, no cal confiar-se. Com és habitual a l’última jornada el partit es disputarà en horari unificat a les cinc de la tarda, en aquest cas al Municipal de Manlleu. Com és habitual seguirem aquesta última jornada, al complert, amb l’equip d’esports de Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports