27 d'abril de 2024

L'eficiència energètica, en el punt de mira de la jornada Networking d'aquest dimecres a Manlleu

La jornada començarà al Lab a un quart de deu del matí

Albert Vilella 15 de maig de 2017 a les 17:32
Una imatge vinculada a l'eficiència energètica

Aquest dimecres 17 de maig es farà la jornada Networking Energia i Empresa, solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica. La iniciativa compta amb l’organització de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, l’OPE. Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer experiències d’èxit i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses. 


La jornada començarà al Lab a un quart de deu i es separarà en dues parts. Tal i com explica Enric Vilaregut, regidor d’Indústria de l’Ajuntament de Manlleu, el primer bloc servirà per presentar 12 projectes “d’èxit i d’exemple” per la seva ecoeficiència. Entre aquests, trobem les empreses manlleuenques Lavola i Novatilu.


El segon bloc està previst que comenci a les onze i anirà destinat a les entrevistes programades prèviament, per contactar amb els ponents i amb els altres assistents. Enric Vilaregut, comenta que aquesta iniciativa té com a principal objectiu “fer més competitives les empreses de Manlleu”.


La jornada és totalment gratuïta, però té places limitades. Per confirmar l’assistència es pot fer a través del formulari de la pàgina web de l’Ajuntament de Manlleu, manlleu.cat, a l’apartat de l’OPE. L’acte organitzat per l’OPE, el Consell Comarcal d’Osona i l’Agència Creacció, està previst que finalitzi a les 12 del migdia.

Etiquetes:
Societat