25 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic continua invicte i espera el poderós Cartagena, dolgut per la data del partit

El partit contra el Cartagena es juga el dia de Sant Esteve, en una decisió presa unilateralment pel president murcià

El Ter 15 de desembre de 2008 a les 19:13
Matilde Ekholm va ser una de les claus contra el Calella
El Fotoprix Vic de tennis taula continua intractable a la Superdivisió femenina. Les jugadores vigatanes tenien un doble compromís aquest cap de setmana i el van solventar amb contundència. Van guanyar el Burgos per 4 a 0 i al Calella per 2 a 4. El Fotoprix Vic ha sumat vuit victòries en vuit partits i arribarà al partit contra el Cartagena sense conèixer la derrota.

La victòria es va materialitzar gràcies al bon partit de Matilde Ekholm que va derrotar a l’exvigatana Dong Qian. El triomf dóna molta moral a les jugadores vigatanes abans de jugar contra el Cartagena. El partit es disputarà el dia de Sant Esteva a les vuit del vespre. El Fotoprix Vic està indignat amb la data perquè pràcticament no permet a les jugadores vigatanes celebrar el Nadal amb les seves families.

El Cartagena juga competició europea aquest cap de setmana. Per això, s’havia de buscar una data idònia pel partit. Miquel Duran, dolgut amb la data del partit, assegura que serà un matx on hi haurà en joc més que tres punts. El Cartagena també està imbatut a la lliga i compta amb un equip molt poderós i favorit a guanyar la Copa d’Europa de tennis taula. El club vigatà fa una crida a l’afició per convertir el local de joc del Fotoprix Vic en una olla a pressió.
Etiquetes:
Esports