23 d'abril de 2024

Una nena de Manlleu i una de Santa Eulàlia reben diversos premis ballant hip hop

A l'octubre ballaran en una final europea a Portugal

El Ter 17 de maig de 2017 a les 11:43
Una imatge de les ballarines i els seus professors

B&B twins, un grup de miniparelles de hip hop de Vic, ha guanyat el Concurs Escolar de Dansa en la categoria B New Talents que es va fer al Teatre de Romea de Barcelona dissabte 13 de maig.


Amb només 9 i 10 anys, respectivament, Amanda Codina, de Manlleu, i Paula Fernández, de Santa Eulàlia de Riuprimer, han guanyat diverses competicions de hip hop i dansa urbana de l'àmbit català i dins del circuit europeu. És el seu primer any com a grup de miniparelles de hip hop de l’Escola de Dansa TLS de Vic.


El passat dissabte B&B twins va guanyar el 1r premi al Concurs de Dansa Escolar de la categoria B New Talents, un concurs coreogràfic on competien amb grups de fins a 15 anys d’edat on van destacar per la seva originalitat i força damunt l’escenari. 


B&B twins també van guanyar el 3r premi del Campionat de hip hop Valo’s Style a Manresa i el 2n premi al Campionat Rock da House Catalunya a Figueres, que forma part del primer circuit europeu del certamen de hip hop i dansa urbana. Aquest darrer els permet  l’accés  directe a la final que es durà a terme a Porto (Portugal) el proper mes d’octubre.


La parella B&B twins està  ideada per la coreògrafa Paula Roqué, que debuta en el món de la competició, i per James Brossa, tots dos professors de l’escola de dansa TLS. Brossa és també membre de la companyia de hip hop professional Street Squad.


Paula Fernández i Amanda Codina participen també en altres grups de competició de hip hop en les categories d’infantil i juvenil de l’escola de dansa TLS. El grup MOVES ON format per 10 nens/es, que competeixen a la categoria infantil (9 a 12 anys) també ha destacat amb amb diversos premis, el primer al Valo’s Style a Manresa i el segon al Campionat Rock da House de Figueres, igualment amb accés directe a la final de Porto.

Etiquetes:
Esports