23 d'abril de 2024

Diumenge tindrà lloc una nova edició de la BiciSalle

Les inscrpcions es fan a través de la web de l'escola www.lasallemanlleu.cat

El Ter 17 de maig de 2017 a les 16:25
Cartell BiciSalle

Aquest diumenge 21 de maig tindrà lloc la 26a edició de la BiciSalle Manlleu. Després de l’èxit de participació de la passada edició, enguany s’han fet algunes millores per d’oferir una millor pedalada enfocada a un públic familiar.


La mítica pedalada popular donarà el tret de sortida a les 9 del matí a la Plaça Fra Bernadí. El recorregut partirà de la plaça i passarà per diversos carrers de Baix Vila, fins arribar a l’Arboretum on finalitzarà el recorregut. Un cop tots els participants arribin a l’Arboretum, els participants escolliran el recorregut  que hagin triat prèviament.


S’han programat quatre recorreguts de diverses dificultats i distancies. Un recorregut infantil de 3km, un recorregut curt de 10km, un recorregut llarg de 19km. Enguany s’ha decidit abolir el recorregut plus, el de més recorregut, per tal d’oferir una millor pedalada de caire familiar.


Es obligatori portar el casc i l’opció de dur banyador i gorro de piscina, ja que un cop finalitzat el recorregut a l’Arboretum, tots els participants podran gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal totalment de franc.


Les inscripcions s’han de fer a través del web de LaSalleManlleu.cat omplint un formulari. El preu de la pedalada és de 5€ i inclou esmorzar, beguda i obsequi.

Etiquetes:
Esports