24 d'abril de 2024

Aquest dissabte, Festa de la primavera al barri de Vilamirosa

Els actes començaran a les 9 del matí

Arola Cumeras 17 de maig de 2017 a les 19:17
Una imatge de les festes a Vilamirosa el juliol del 2016

El barri de Vilamirosa està de celebració i està programant activitats de cara a la commemoració dels 30 anys de vida de l’agrupació veïnal. De moment, aquest dissabte 20 de maig ja tenen pensada una festa de primavera.


Segons el seu president, Antoni Aguilera, estan intentant que a l’organització també involucri gent “que hagi estat en altres juntes, per treballar i aprofitar que tenen més experiència”.


Segons Aguilera, la festa tindrà un caire de “mercat del trasto” i atendrà també “els més menuts i “un recital de guitarres”. Les activitats començaran de 9 a 2 amb un Mercat de coses de segona mà i trastos. De les 4 a les 6 es podrà fer un taller de pintura per als menuts, amb colors, mandales i dibuix. Per acabar, a partir de 2/4 de 8, es farà un concert de guitarra on participen Diego Valle, Carles Martos i Paco Romero.


Pel juliol ja avancen que miraran de “fer més coses i també introduir-ne de diferents”. La idea és fer “revetlla el dissabte a la nit i afegir elements el diumenge”. La idea és que la seva festa major “serà més treballada” i també preparen activitats de tardor i hivern.


Antoni Aguilera comenta que actualment “com a barri estem molt bé i també hem aconseguit que entri jovent que té ganes de continuar amb la junta, cosa que és important”. Dins del barri, hi ha el carrer Vilamirosa, el carrer Puigpardines, l’Arnald de Corcó i altres vies que “conflueixen a la plaça”. Per a ells també és “important comptar amb el gremi de Tonis”. Complir les tasques d’organització està costant una mica però “hi ha gent de la comissió que no és ni del barri, però se l’estima, els agrada treballar i fer coses”.

Etiquetes:
Cultura