26 d'abril de 2024

Partit a cara o creu del CP Manlleu a la pista del Caldes

Club Hoquei Caldes, un rival directe en la lluita per la permanència

D.Osa - CP Manlleu 19 de maig de 2017 a les 17:34
Foto: Anna Aumatell

El CP Manlleu tindrà aquest dissabte (20h) un dels partits clau en el que queda de temporada, ja que visitarà la pista del Club Hoquei Caldes, un rival directe en la lluita per la permanència.


Una jornada de vida o mort. Fins al moment el conjunt manlleuenc ha realitzat una segona volta d’admirar, però els mals resultats de la primera volta han acabat condemnant al conjunt quadribarrat. Abans d’aquesta 28a jornada, el Manlleu és quinzè amb 22 punts, un menys que el Caldes, que és catorzè. En cas de victòria manlleuenca, el conjunt de Jefa Rovira, el superaria a la classificació i podria sortir del descens si el Vilafranca no suma els tres punts a casa del Moritz Vendrell. El tècnic manlleuenc confia en el seu equip i diu que l’objectiu acaba sent arribar a l’última jornada depenent de sí mateixos.


El Manlleu arriba a aquest duel després de l’empat a casa contra el Voltregà (3-3) mentre que el Caldes va caure a casa contra l’Alcobendas (3-4). El jugador més en forma pel Caldes de cara a gol és Xavier Rovira, amb 25 gols, seguit de Roger Acsensi, que n’ha fet 16. El Manlleu seguirà confiant en les capacitats golejadores de Marc Prat (21) i Aniol Mangas (16), però també en fer un gran treball en defensa com afirma el seu tècnic, Jefa Rovira.


Partit a vida o mort a la pista del Caldes, una pista que arpeta molt al rival i més si s’hi juguen la permanència.

Etiquetes:
Esports