25 d'abril de 2024

Segona edició del mercat d'intercanvi i venda de joguines de segona mà

Es durà a terme a la plaça del Mercat Municipal diumenge 28 juntament amb el Dinar de Llençats

Irene Castellón 20 de maig de 2017 a les 12:12
Una imatge de la primera edició

Diumenge 28 de maig a Manlleu es farà el segon mercat d'intercanvi i venda de joguines de segona mà que es trobin en bon estat. Es durà a terme a la plaça del Mercat Municipal de les 11h a les 13h. És la primera vegada que es realitza juntament amb el Dinar de Llençats, un acte solidari, que també és la segona vegada que s'organitza.  


La primera edició del mercat es va fer per la campanya de Nadal, segons ha informat Dolors Colom, tècnica de medi ambient de l’ajuntament de Manlleu i "tot i que hi van haver poques parades i poc públic però la gent que hi van posar parada van estar molt contents". "N'hi havien dos o tres que eren joves provinents d'insituts per fer diners pel viatge de final de curs i la majoria eren nens més petits acompanyats dels seus pares", ha afegit Colom sobre el perfil dels participants. 


Els menors de 16 anys hauran d'estar acompanyats per un adult durant tota l'activitat i serà necessari portar les taules necessàries per posar les joguines a sobre. Sobre les joguines, han d'estar netes i en bon estat i, preferiblement han de tenir la marca CE certificant que compleixen les normatives de seguretat de la Comunitat Europea.


Les joguines que es portin, es podran intercanviar, vendre, donar a altres infants mitjançant l’associació Dones Solidàries o portar-ne de velles per la deixalleria. És una activitat per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. 


La participació és gratuïta, però cal portar la taula i inscriure's com a màxim divendres 26 de maig a les 14h. Per inscriure’s es pot fer a través de la web municipal o el telèfon 93 851 50 22.

Etiquetes:
Societat