26 d'abril de 2024

Una seixantena de participants a la Jornada Networking Energia i Empresa de Manlleu

Un 30% dels participants provenien d'organitzacions de fora de la comarca d'Osona

elter.net 22 de maig de 2017 a les 11:28
Jornada Networking Energia i Empresa celebrada a l'espai de coworking de Manlleu

La Jornada Networking Energia i Empresa, celebrada a Manlleu dimecres passat, ha rebut la participació d’una seixantena de persones representants d’empreses del sector de l’energia i d’altres organitzacions. L’acte tenia per objectiu presentar solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica.


L’acte celebrat va tenir una àmplia repercussió al territori català ja que un 30% dels participants provenien d’organitzacions de fora de la comarca d’Osona. En la primera part de la jornada, dotze empreses de la comarca van presentar casos d’èxit i solucions en relació a l’estalvi, a la millora de l’eficiència energètiques i a la producció i ús de les energies renovables. Es va comptar amb la presència d'empreses manlleuenques com Novatilu o lavola. Després es va donar pas a la part de networking, amb les entrevistes personals prèviament concertades entre els ponents i els assistents. En total es van realitzar unes setanta entrevistes i a més, es va oferir un espai de networking-cafè informal per a la resta de participants.


La jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Manlleu, l’Agència de l’Energia del Consell comarcal d’Osona i Creacció – Agència d’emprenedoria i innovació i coneixement.

Etiquetes:
Economia i empresa