25 d'abril de 2024

Quatre persones ferides en un accident a l'entrada de Manlleu

Fonts policials apunten que un dels vehicle hauria envaït el sentit contrari i hauria topat frontalment amb l'altre

elter.net 22 de maig de 2017 a les 10:08
Una fotografia de la topada

Dos vehicles van topar diumenge a la tarda, pocs minuts abans de les 7 i quatre persones van resultar ferides. El xoc va ser a la carretera B-522, a tocar de la gasolinera de Vista Alegre. Segons fonts de la Policia Local de Manlleu, la hipòtesi més plausible és que el conductor d'un dels vehicles, el que provenia de Vic, estigués distret i envaís el sentit contrari.


La col·lisió va ser frontal, entre un Peugeot 307 i un Renault Clio, i aquest darrer vehicle va quedar enfilat per darrere en una tanca de protecció. El resultat va ser de tres ferits lleus, ocupants d'un dels cotxes, que segons les mateixes fonts tenien 50, 47 i 14 anys. L'ocupant de l'altre vehicle, de 60 anys, va resultar ferit greu però "no es tem per la seva vida", malgrat que presentava "politraumatismes". Els ferits van ser traslladats a l'Hospital Universitari de Vic. 


A l'indret de l'accident, a banda de la mateixa Policia Local, s'hi van desplaçar Mossos, bombers i ambulàncies del SEM. La circulació va quedar restablerta a 2/4 de 8 del vespre. 

Etiquetes:
Societat