26 d'abril de 2024

Victòria del sénior femení per somiar amb Europa (5-3)

El partit va ser clau per mantenir la quarta posició i que les manlleuenques depenguin d?elles mateixes

D.Osa - CP Manlleu 22 de maig de 2017 a les 16:08

El sènior femení del Manlleu va donar la seva millor versió aquest diumenge davant el Generali CH Palau Plegamans i es va emportar el partit per 5 gols a 3. El partit va ser clau per mantenir la quarta posició i que les manlleuenques depenguin d’elles mateixes per repetir participació europea la temporada vinent.

El Manlleu es va avançar aviat amb un gol de Laura Barcons. La capitana manlleuenca va fer una nova diana amb una bola enverinada que la portera visitant va desviar cap al fons de la xarxa. El Manlleu podria haver colpejat amb força amb dos penals a l’equador de la primera part que no van poder transformar. Un contraatac ràpid abans del descans va permetre al Palau escurçar distàncies amb un gol de Berta Busquets.

La segona part va mostrar un partit intens i amb les manlleuenques molt endollades. Dues jugades ràpides van acabar amb dues assistències que Judit Burgaya va convertir en gols. El marge aconseguit feia pensar en un partit un xic més còmode, però el Palau va trigar poc més d’un minut en recuperar-se amb dos nous gols de Berta Busquets. El Manlleu no es va posar nerviós i només un minut més tard Elisabet Gurri va fer el cinquè amb un xut creuat. A falta de tres minuts, el Palau va tenir a tocar el quart amb una falta directa aturada per Ester Tosar. Una targeta blava per Daniela Membreño a falta de dos minuts va adormir l’enfrontament fins donar els tres punts a les manlleuenques.

El Manlleu en té prou amb empatar dissabte vinent, 27 de maig (20h), a la pista de l’Hostelcur Gijón per assegurar la quarta posició. També podria fer-se amb la plaça europea si el Bigues no és capaç de guanyar el Vilanova.

FITXA TÈCNICA

CP Manlleu.- 5: Ester Tosar, Laura Barcons, Elisabet Gurri, Gemma Solé i Judit Burgaya –cinc inicial– i Maria Pujadas.

Generali CH Palau Plegamans- 3: Laura Vicente, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Alba Romaguera i Paula Ferrón –cinc inicial– i Daniela Membreño.

Gols: 1-0, Laura Barcons, min. 2, 2-0; Laura Barcons, min. 7; 2-1, Berta Busquets, min 19; 3-1, Judit Burgaya, min. 28, 4-1; Judit Burgaya, min. 29; 4-2, Berta Busquets, min. 29; 4-3, Berta Busquets, min. 30; 5-3, Elisabet Gurri, min. 31.