25 d'abril de 2024

El mallorquí Toni Perelló guanya la segona beca fotogràfica David Font 'Tete'

El segon premi va recaure en la manlleuenca Lydia Bonilla

Arola Cumeras 23 de maig de 2017 a les 12:03
Una imatge d'organització i guardonats

Aquest dissabte, en un acte al Museu del Ter i davant d’una cinquantena de persones  es van lliurar els premis de la segona beca fotogràfica per a joves en memòria de David Font ‘Tete’. Es tracta d’una edició que ha estat molt reeixida pels organitzadors.


Es van arribar a rebre més de 400 fotografies provinents de gairebé 40 candidatures d'arreu d'Espanya. El guanyador d'enguany és Toni Perelló, de 20 anys i de Mallorca, que va rebre el primer premi de mans de Galdric Mosoll, guanyador de l'any passat.


El jurat ha valorat "la extraordinària coherència de la seva obra i el seu esforç conservacionista". Segons un dels integrants de l’organització Gerard Arimany “creiem que hem millorat i ampliat i esperem que sigui el començament” i l’any vinent “tinguem encara més participants, gent jove que comença en aquest món de la fotografia i necessita suport econòmic”. Explica que a la sèrie guanyadora “era molt coherent i seguia una línia molt bona”.


El mallorquí va poder ser present a l’acte i serà l’encarregat, l’any vinent, d’entregar el primer premi a la tercera edició de la beca. El segon premi va recaure en la manlleuenca Lydia Bonilla, mentre que el premi a la millor fotografia de natura va ser per Arnau Soler, de Sant Hipòlit de Voltregà i guanyador del tercer premi general. La millor obra de temàtica esportiva va ser pel barceloní Aitor Lamadrid. El jurat també va decidir atorgar un accèssit a Berta Barnils. El quart i cinquè premi van ser per a Pol Solé i Anna Massip, respectivament.

El guanyador de la beca anterior va entregar la d'enguany

Etiquetes:
Cultura