24 d'abril de 2024

FutbolNet, la nova iniciativa de #Invulnerables a Manlleu per aquest estiu

El projecte va dirigit als nois i noies de 12 a 17 anys i busca anar més enllà de l'esport

Albert Vilella 24 de maig de 2017 a les 09:59
Cartell de l'activitat FutbolNet a Manlleu

Aquest estiu la Fundació Futbol Club Barcelona encetarà una nova proposta d’estiu per a joves de Manlleu, FutbolNet. La iniciativa s’emmarca dins del projecte #Invulnerables i va dirigida als nois i noies de 12 a 17 anys.


FutbolNet a Manlleu està previst que es realitzi del 26 de juny al 27 de juliol al camp municipal d’esports. L’activitat és gratuïta i té places limitades. FutbolNet és un espai per practicar l’activitat física i l’esport, però on també es vol transmetre valors com el respecte, el treball en equip, la cooperació, la humilitat o l’ambició. Àgata Gelpí, directora de l’àrea de Promoció Personal i Social de l’Ajuntament de Manlleu, explica que és una activitat que “vol ser totalment inclusiva” i que per això no es demana cap “requisit previ” per participar-hi.


Per altra banda, Gelpí comenta que es tracta d’una “activitat esportiva col·laborativa” que busca anar més enllà del futbol. FutbolNet també vol ser una oportunitat pels joves de Manlleu per conèixer els diferents esports i entitats que ofereix el municipi. La iniciativa s’emmarca dins de les activitats del projecte #Invulnerables, que es va posar en marxa a Manlleu l’any 2016.


L’activitat es desenvoluparà del 26 de juny fins al 27 de juliol, de dilluns a dijous de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu fins el dissabte 17 de juny. La Fundació Projecte i Vida és l’entitat coordinadora del programa pilot #Invulnerables a Manlleu, juntament amb Promoció Personal i Social de l’Ajuntament.

Més informació de les activitats de la iniciativa FutbolNet a Manlleu

Etiquetes:
Ràdio Manlleu