25 d'abril de 2024

Gerard Farrés directe a revalidar el títol al Hellas Rally de Grècia

El de Manlleu és el lider superant més de quatre minuts al segon classificat Stefan Svitko

G.Moral 25 de maig de 2017 a les 16:34
Foto: Oxepo/hellasrally.org

Gerard Farrés ja s’ha posat al capdavant del Hellas Raid Rally que es disputa a Grècia, des de el passat diumenge. El pilot de Manlleu ha anat de menys a més aconseguint en el quart dia de competició posar-se primer i superar en més de quatre minuts al què fins ahir era el líder, Stefan Svitko.


Gairebé sense descans després del Merzouga Rally, l’equip gairebé al complet de l’Hominsa Team ja és l’equador de la mítica prova de raids grega. D’aquesta forma Gerard Farrés, en molt poc temps d’adaptaci,ó ha passat de les dunes del Sàhara al paisatge muntanyós més verge de Grècia.


El de Manlleu va començar la prova al màxim nivell amb l’objectiu de revalidar la victòria aconseguida l’any passat. Però davant, s’ha trobat a un gran pilot com Stefan Svitko que li ha complicat la prova en tot fins a la quarta etapa. Farrés es va mostrar a l’estela del polonès, durant tota la primera part de la prova aconseguint la victòria en les etapes claus per acostar-se al de KTM. A la tercera etapa, el de l’Himonisa Team va fer el cop sobre la taula per tal de superar al polonès i ara Farrés és l’actual líder de la prova amb una diferència de 04m 18seg sobre Svitko.


Per aquesta ocasió el de Manlleu ha deixat aparcada la KTM Rally i ha optat per la muntura d’enduro adaptada a raids de la KTM 450, de la mateixa forma que ha fet Rosa Romero. De fet Farrés ha escollit la mateixa moto que l’any passat el va dur a la victòria en aquesta mateixa prova.


Una prova que respecte els últims anys ha guanyat més seguidors, sobretot en l’àmbit professionals. Cada vegada més, diversos pilots de primera línia en el Dakar opten per entrenar-se realitzant la prova grega. Principalment per destacar-se com una prova molt tècnica de navegació i pista, molt semblant a les etapes d’Argentina.


D’ara i fins diumenge, Farrés encara la segona part de la prova on ha de fe fort l’avantatge a la general sobre Svtiko i així aconseguir revalidar el títol.

Etiquetes:
Esports