25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení ha de sumar a Gijón per ser a Europa l'any vinent

Aquest dissabte s'ho juga tot si vol dispotar Lliga Europa la temporada vinent

G.Moral 26 de maig de 2017 a les 16:42
Foto: C.Arisa

El sènior femení  del CP Manlleu abaixa el taló de la temporada amb un objectiu clar, conservar la quarta posició a la classificació que li dóna la classificació per a la Lliga Europea. Davant tindrà a un Gijón que rebrà el títol de lliga i que espera acabar la temporada imbatut a casa.


Les manlleuenques s’ho juguen tot aquest dissabte a les 8 del vespre a la pista del vigent campió de lliga. El conjunt manlleuenc arriba a aquest partit després de superar al Palau i Plegamans per un contundent 5 a 3 que va posar molt de cara la classificació per a Europa. Amb la victòria passada el Manlleu es av posar dos punts per davant el Bigues que és el que pressiona per sota. Dos punts no és suficient si perden davant el Gijón i el Bigues guanya. Per aquest motiu, el tècnic manlleuenc Aranu Casanovas sap que només les hi val la victòria. També afirma que serà un partit realment complicat sobretot pel handicap de que el Gijón voldrà acabar al lliga com imbatut a casa.


Al Manlleu únicament li val un punt per aconseguir aqueta plaça tant apreciada. Amb un empat el Manlleu encara que el Bigues i Las Rozas guanyessin els seus respectius enfrontaments, el Manlleu conservaria la quarta plaça ja que té el gol “avarage” a favor. Però el què estar clar per a Casanovas, és que “a Gijón no es pot anar a buscar un empat, sinó que si vols un empat has d’anar a buscar una victòria”.


Per tant última prova de foc d’un equip molt jove i amb molts canvis respecte la passada temporada, que segons el seu tècnic ha estat a l’alçada en tot moment. A partir de la setmana que vinent, serà hora de preparar la nova temporada que a priori hauria de ser més ambiciosa pel conjunt manlleuenc.

Etiquetes:
Esports