25 d'abril de 2024

El MAB celebra amb una festa els 18 anys de la seva fundació

Actualment són uns 75 establiments associats i el repte és créixer de cara als 20 anys de l'entitat

Arola Cumeras 26 de maig de 2017 a les 17:28
Alguns dels parlaments que van fer les autoritats i representants del MAB

Aquest mes de maig s’han complert 18 anys de la constitució de Manlleu Associació de Botiguers (MAB). Per celebrar-ne la majoria d'edat, es va fer un còctel de gala dijous al vespre, a l'Espai Express, a la plaça Fra Bernadí.


Segons ha remarcat la presidenta del MAB, Sílvia Matavacas, la festa va comptar amb un pastís i “un pica-pica que va servir L’origen, que el va fer boníssim”. L'ambient que es respirava va ser “molt maco, estem molt contents perquè val la pena celebrar aquestes coses”. Matavacas ha volgut agrair el “suport institucional rebut” durant aquestes quasi dues dècades.


A la festa hi van assistir, entre d'altres, representants de Comerç de la Generalitat, dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, així com una mostra representativa d’alcaldes, regidors i tècnics de l'Ajuntament de Manlleu d'aquests 18 anys. A la celebració hi havia també els associats i integrants de les diferents juntes que ha tingut el MAB. La presidenta del MAB diu que estan plens de vitalitat i que aviat “ja prepararem la Mabiganga d’estiu, que serà diferent d’altres anys” i després “la campanya pel setembre”.


De cara als 20 anys Matavacas diu que “voldríem que la resta de botigues que encara no ho estan s’associïn perquè com més som,  més força fem i més feina”. Els actuals, uns 75, “estem contents de la feina feta i procurarem arribar a 20 anys amb moltes més campanyes positives, n’estem orgullosos”. Diuen que respecte fa un parell d’anys “estem molt millor”.

Alguns dels assistents a la gala

El pastís de celebració

Etiquetes:
Economia i empresa