25 d'abril de 2024

Es lliuren els guardons del dotzè ral·li fotogràfic La Salle

Els guanyadors a la millor col·lecció van ser Abel Aguilar i Iraida Roca

Arola Cumeras 1 de juny de 2017 a les 13:55
Una imatge de grup dels premiats

El ral·li fotogràfic de La Salle de Manlleu ja ha fet públic tot el palmarès. En categoria general, el Premi Ajuntament de Manlleu a la millor col·lecció es va imposar Abel Aguilar. En l’apartat jove, de menors de 18 anys, el premi AMPA La Salle a la millor col·lecció va ser per Iraida Roca.


La dotzena edició del ral·li fotogràfic de La Salle va registrar fins a 44 participants i des del Grup Fotogràfic Manlleu, el vicepresident sortint David Fajula ho considera “un èxit”. El projecte es gestionava des d’un grup de Faig de 3r d’ESO que es van encarregar de trobar-se amb el Grup Fotogràfic Manlleu i també hi han col·laborat l’AMPA, l'Ajuntament de Manlleu i Valls Fotografia, entre d'altres.


Fajula explica que “una de les coses importants és que en categoria d’adults hi havia molts exalumnes, que ronden els 20 anys” per tant “la mitjana d’edat és molt baixa” i "sempre diem mig de debò mig en broma que el ral·li fotogràfic és el planter del Grup Fotogràfic Manlleu”.


Es va escollir tres temes, la primavera que “era més genèric, per començar a treballar”, el passeig del Ter “que està d’actualitat” i un altre tema “més conceptual”, que era “la ciutat crema, o cream city”. Dins del primer tema, sobre el passeig del Ter, el premi AMPA La Salle va ser per a Adrià Colomer i el Premi La Salle jove, per a Andrea Fuentes. En el segon tema, la primavera, el premi Ajuntament de Manlleu a la millor fotografia se’l va endur Maria Rovira. En l’apartat jove, Pol Melchior. Finalment, Valls Fotografia va premiar la millor foto de cream city, que es va endur Anna Aumatell i el premi jove va ser per a Laia Puntí.


També hi havia un premi instagram, un compte “paral·lel que també tenia el premi primavera Encantada”. En aquesta categoria especial, l’Ajuntament de Manlleu va premiar Jorge Lorenzo.

Etiquetes:
Cultura