26 d'abril de 2024

Hiccup, l'entrenadora de dracs, conduirà el casal d'estiu municipal de Manlleu

Aquest divendres 2 de juny es fa una reunió per donar a conèixer tots els detalls del casal

Arola Cumeras 2 de juny de 2017 a les 09:55
Una de les imatges del cartell del casal

Ja s’ha obert el període d'inscripcions per al casal d'estiu municipal de Manlleu. Està adreçat a nens i nenes escolaritzats de 3 a 12 anys i s’hi poden apuntar fins al divendres 9 de juny. El personatge de Hiccup, l’entrenadora de dracs serà la guia del Casal d’Estiu municipal 2017.


Els nens i nenes que hi participin coneixeran el Món dels Dracs tot jugant, fent esport, tallers i moltes activitats relacionades amb aquest tema. Així ho ha explicat des de l’empresa organitzadora, Oci Lúdic, Arnau Roca.


El casal d'estiu es farà, majoritàriament, al Pavelló de La Salle, però també hi haurà activitats que es realitzaran a altres espais culturals i esportius de Manlleu. El primer dia de casal serà el dijous dia 22 de juny. Aquest divendres 2 de juny a les 7 de la tarda es farà una sessió informativa a l’ajuntament.


Les inscripcions s’han de portar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), al primer pis de l’Ajuntament de Manlleu en horari de dilluns a divendres de 9 a 2. A més, s’ha repartit un díptic informatiu del casal i la butlleta d'inscripció a tots els domicilis de Manlleu on hi viuen nens i nenes de 3 a 12 anys. Per formalitzar la inscripció cal portar també el rebut de l'ingrés bancari i la fotocòpia de la targeta sanitària. Per a més informació es pot trucar al 93 851 50 22 o bé enviar un correu electrònic a serveispersonals@manlleu.cat.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu