26 d'abril de 2024

Manel Sala deixa de ser l'home gol de l'AEC Manlleu

Manel Sala fitxa pel CE Manresa que també milita a Primera Catalana

G.Moral 2 de juny de 2017 a les 16:46
Foto:Anna Aumatell

L’històric davanter manlleuenc Manel Sala deixa el Manlleu després de més de 130 partits vestint la samarreta quadribarrada. Sala tanca així una etapa extensa al club però que seguirà al Manresa, després de que l’olotí hagi acceptat una oferta de l’equip del Bages que també milita a Primera Catalana.


Després de l’anunciat descens a Primera Catalana l’AEC Manlleu ja ha començat a confeccionar la nova plantilla de cara la propera temporada. El club va anunciar, principis de setmana, que l’equip mantindrà el mateix cos tècnic amb Albert Santanera, com a entrenador, i Jordi Salvañà i Nil Tomàs com homes de confiança.


D’aquesta forma el club ja ha començat a confeccionar la nova plantilla, que realment esta força tocada per les baixes de peces claus. La més destacada ha estat la de Manel Sala que marxa al Manresa després d’acceptar una molt bona oferta de l’equip del Bages. Sala ja havia mostrat, en diverses ocasions, que volia acabar la seva etapa com a futbolista al Manlleu. Tot i així, el mateix jugador ha afirmat que l’oferta rebuda pel Manresa ha estat realment molt suculenta i que als seus 33 anys es pren aquesta etapa com un nou repte. Ot Bofill i Canal tampoc seguiran la propera temporada, però tot apunta que ambdós  jugadors seguiran a Tercera vestint la samarreta del Figueres.  David Aroca també serà baixa ja que el jove porter de Torelló vol seguir forjant la seva carrera com a professional.


Per contra cal comptar amb una alta important que servirà per reforçar la defensa de la propera campanya. El club ha fet oficial també la incorporació de Guillem Pajares, un central de 26 anys provinent de l’Abadassenc i que ja havia vestit la samarreta manlleuenca. De fet Pajares va formar part de l’equip juvenil que va aconseguir l'ascens a Divisió d’Honor compartint equip amb Eduard Fortet, Fredi, Jordi Aumatell o Ricars Seuma. Per altra banda, el daanter Cristian Martínez ja ha signat amb el primer equiip per un any més.


La plantilla segueix agafant forma i Santanera espera poder-la tenir bastant encarada, abans de les vacances per tal d’encarar la pretemporada al màxim nivell.


 

Etiquetes:
Esports