25 d'abril de 2024

Vic acollirà dissabte la quarta edició del Torneig Internacional de Gimnàstica Artística femenina

La competició comptarà amb una seixantena de participants de les categories sènior i júnior de set països diferents

El Ter 16 de desembre de 2008 a les 18:06
Un moment de la presentació del torneig amb Alfredo Hueto, president de la Federació catalana de gimnàstica
Avui s’ha presentat a l’ajuntament de Vic la quarta edició del Torneig Internacional de Gimnàstica Artística femenina, que es celebrarà a Vic aquest dissabte. La prova, organitzada pel Club Gimnàstic Osona, comptarà amb equips i seleccions com França, Italia, Països Baixos Baixos, Eslovènia i Suïssa, juntament amb les Illes Balears, Astúries, Madrid i Catalunya.

La competició comptarà amb una seixantena de participants de les categories sènior i júnior de set països diferents. L’augment de participants suposarà un gran esforç organitzatiu i logístic. De fet, hi haurà més gimnastes perquè la competició només és Trofeu Ciutat de Vic i no de seleccions com en altres edicions.

La competició començarà el divendres amb els entrenaments oficials. El dissabte al matí es farà les competicions a nivell individual i per equips i a la tarda les finals per aparell, on competiran les vuit millors gimnastes. Al Torneig hi participaran vuit gimnastes del Club Gimnàstic Osona. També destaca un equip d’Eslovènia i una de les millors gimnastes júniors, l’anglesa Jordan Lipton.
Etiquetes:
Esports