26 d'abril de 2024

Benet Pous 2n a la Ultra Trail Els Bastions

El manlleuenc va liderar la cursa durant els primers 40km de recorregut

G.Moral 6 de juny de 2017 a les 17:19
Benet Pous arribant a la meta de' Els Bastions'

Els Apòstols de Bacus segueixen recollint èxits amb un nou podi. En aquesta ocasió el manlleuenc Benet Pous va finalitzar, aquest cap de setmana, segon a la Ultra Trail Els Basitons que es disputa a la Vall de Ribes. La victòria va ser per Adrià Matas, amb 5 minuts d’avantatge sobre Pous. Biel Martínez va completar el podi  acabant tercer.


La Ultra va comptar amb un total de 102 quilòmetres  i 6.700m de desnivell acumulat, tot i que finalment van ser 88 quilòmetres i 5.700m. El motiu va ser el risc per tempesta que hi va haver durant tota la jornada del diumenge, que va obligar a l’organització a retallar la cursa per tal de mantenir la seguretat dels participants. Tot i així la categoria reina va tenir emoció fins al final. El manlleuenc, Benet Pous, va començar molt lleuger agafant un ritme molt alt que li va permetre liderar la cursa durant el primers 40 quilòmetres. Adrià Matas el va atrapar a l’equador de la prova a l’alçada de Pardines, van continuar el camí junts gran part del recorregut però Matas va llançar un atac molt fort que Pous no va poder aguantar.


En un últim esforç  de vertigen Benet Pous va tirar de coratge per atrapar a Matas que cada vegada tenia la victòria més a prop. Un esforç, del manlleuenc que va servir per retallar distància però no per atrapar el guanyador. Finalment Benet Pous va acabar amb un meritòria segona posició  amb un temps de d’11h 38m i 09s, a 5m i 13s del vencedor.


Un gran resultat per a Benet Pous, que suma un podi més al palmarès de l’equip manlleuenc Els Apòstols de Bacus.

Etiquetes:
Esports