26 d'abril de 2024

El Serpent dels menuts fa una crida perquè més infants i famílies se sumin a la festa

Per participar es pot escriure al correu serpentdelsmenuts@gmail.com

Albert Vilella/Arola Cumeras 9 de juny de 2017 a les 18:14
Una imatge del Serpent dels menuts del 2016

La Comissió del Serpent dels Menuts ha fet una crida per sumar infants a l’espectacle, que com sempre serà la tarda del 14 d’agost. Han imprès cartells on detallen que els assajos començaran a principi d’agost, totes les tardes de dilluns a divendres i que els cal la col·laboració de les famílies.


Per participar es pot escriure al correu serpentdelsmenuts@gmail.com. La campanya de captació, que acaba el 30 de juny s’entén en el marc de la renovada l’Associació del Serpent de Manlleu, que aquest any ha canviat la seva junta. Després de dotze anys, el grup d’organitzadors encapçalats per Pere Callís, va cedir la responsabilitat a nous representants. Arnau Roca ha estat l’encarregat d’agafar el testimoni a partir d’ara com a president i explica que l’any passat es comptava amb uns 60 nens i nenes i que volen intentar sumar-n’hi de nous. Afirma que no volen tirar endavant “cap trencament” però sí que voldrien introduir alguns canvis. La seva "prioritat és que tothom s’hi trobi a gust”.


Dijous 15 de juny es farà una reunió i s’acabaran de concretar moltes de les qüestions. Algunes de les novetats que apunta serien renovar “els tallers del Serpent dels menuts”. Sobretot es vol aconseguir "planificar i organitzar millor" tot el conjunt d’activitats del Serpent i “obrir l’associació a tot el poble, que tothom hi pugui participar i que es visqui tot l’any”. 

Etiquetes:
Cultura