24 d'abril de 2024

Miquel Criado i Adrià Costa signen amb l'AEC Manlleu

Dos migcampistes amb perfils diferents per endreçar el mig del camp

G.Moral 12 de juny de 2017 a les 16:53
Miquel Criado en la seva presetnació

L’AEC Manlleu segueix confeccionant la plantilla de la propera temporada. Moltes baixes, algunes d’inesperades, i algunes altes que han de servir per tornar a donar vida al nou projecte que ha de servir per tornar a Tercera.


Albert Santanera segueix treballant per tenir a punt el més aviat possible la seva plantilla. Era d’esperar que molts dels noms clau que han format part de l’equip d’enguany, amb la pèrdua de categoria han decidit marxar a d’altres clubs. De moment, a les baixes ja confirmades de Manel Sala (Manresa), Ot Bofill i Albert Canal (Figueres), s’han de sumar un seguit més. Una que ha sobtat a l’afició és la de Ricard Seuma que juntament amb Pol Coll i Ivan Fernàndez han signat amb el Tona. Aleix Trulls, que no va disposar de gaires minuts aquesta temporada torna a l’Abadessenc,i Sergi ‘Mate’ i David Aroca també s’han desvinculat encara amb el futur per decidir.


Un seguit de baixes importants que el club mira de suplir el més aviat possible. D’aquesta forma el club també ha confirmat les renovacions de Cristian Martínez, el porter Ivan Gonzàlez i també de Martí Soler.


A aquestes renovacions hem de sumar l’arribada de Guillem Pajares, i aquesta setmana també s’ha fet oficial l’incorporació de dos jugadors nous. Per una banda Miquel Criado, migcampista, provinent del Farners amb un perfil ofensiu. Un estil de joc a qui a Santanera agrada molt per tal de recuperar pilotes al centre del camp.


Per altra banda qui també vestirà la samarreta manlleuenca és Adrià Costa, un jove jugador manlleuenc que la passada temporada va passar per Roda i Tona. Juga com a migcampista i a diferència de Criado, és d’un perfil més ofensiu amb molta visió de joc.


Encara amb molta feina per fer el conjunt de Santanera ja comença a tancar al columna vertebral, tot i que el tècnic manlleuenc afirma que intentarà fer un equip amb projecció i aprofitarà també la pujada del planter manlleuenc..

Adrià Costa, a la seva presentació

Etiquetes:
Esports