24 d'abril de 2024

La manlleuenca Èlia Pons, bronze al Relat Breu de Coca-Cola

El mític concurs estava basat en la frase inicial 'Fa 40 anys que...'

Albert Vilella 9 de juny de 2017 a les 17:25
Una imatge de Pons, entre altres guanyadors i guanyadores

Una alumna de La Salle de Manlleu ha estat guardonada pel 40è Premi de Relat Breu de Coca-Cola. Èlia Pons va aconseguir una de les millors posicions d’entre 2.245 alumnes que hi participaven.


Els relats dels 54 finalistes s’han classificat en tres categories: or, plata i bronze, on s'emmarca Pons. El premi convocava a tots aquells alumnes seleccionats pels Centres Escolars de Catalunya i de la zona de parla catalana de la Franja Aragonesa.


Per arribar fins aquí Èlia Pons ha  superat la preselecció feta a la seva escola, La Salle Manlleu. Després ha competit amb alumnes de 2n d’ESO com ella, de 191 centres de tot Catalunya i part d’Aragó. A principis d’abril l’alumna va escriure un relat a l’institut de Torelló amb la frase “Fa 40 anys que...”. A partir d’aquí i amb una extensió d’una pàgina i mitja, Èlia Pons va desenvolupar una història sobre una mare i una filla que han comès un delicte.


D’aquesta manera Pons ha aconseguit una de les millors posicions d’aquesta 40a edició del premi Coca-cola de relat breu. Els premis es van repartir el passat dissabte 3 de juny en un acte al parc de Port Aventura. El reconeixement venia acompanyat de productes del patrocinador oficial i un seguit d’obsequis entre els quals hi havia un “pack d’experiències” valorat en 60 euros. Èlia Pons explica què significa per a ella haver guanyat aquest premi.


Entre les millors posicions també hi ha dues alumnes osonenques més. Laura Masoliver del col·legi Sant Miquel de Vic, classificada en la categoria d’or, i Èlia Font, alumna de l’institut Cirviànum de Torelló en la categoria de plata.    

Etiquetes:
Ràdio Manlleu