25 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu participa en l'acte de defensa del referèndum a Montjuïc

Més de 40 manlleuencs es van desplaçar amb l'autocar de l'ANC Manlleu i d'altres ho van fer en vehicles particulars

Albert Vilella 12 de juny de 2017 a les 12:00
Acte de defensa del referèndum a Montjuïc. Fotos: Assemblea Nacional Catalana

Més de 40 manlleuencs es van desplaçar en autocar fins a l’acte de defensa del referèndum, diumenge a Barcelona. L’acte organitzat per l’ANC, Òmnium i l’AMI ha aconseguit reunir unes 30.000 persones.


La concentració es va celebrar a Montjuïc i va servir per visibilitzar el suport al govern, dos dies després que Carles Puigdemont i Oriol Junqueras anunciessin la data i la pregunta del referèndum. Durant l’acte hi va haver parlaments de les presidències de les entitats organitzadores, entre les quals destaca la de Jordi Cuixart. El president d’Òmnium Cultural va protagonitzar un dels moments més intensos de l’acte amb l’advertència "No teniu prou presons per posar-hi tots els ciutadans de Catalunya!" dirigida a l’estat espanyol. Per la seva banda, Maria Gràcia Poblet, de l’ANC Manlleu, ha assegurat que “l’ambient era molt positiu, però amb dubtes”.


Com sempre L’ANC Manlleu es va mobilitzar per oferir la possibilitat de desplaçar-se a l’esdeveniment amb autocar. Finalment més de 40 manlleuencs hi van participar, tot i que Poblet explica que “altres persones del municipi hi havien anat individualment”. Des de l’ANC Manlleu comenten que l’acte va comptar amb “un escenari fantàstic” però que la concentració va tenir “una durada massa llarga” per la “calor terrible que feia”.


Per altra banda, tot i que no es va organitzar autocar, alguns manlleuencs i representants de l’ANC Manlleu també van participar de l’acompanyament al diputat Joan Josep Nuet d’aquest dilluns. Poblet també aprofita per anunciar que l’ANC Manlleu ja té reservats 18 busos per la manifestació de l’11 de setembre.  

30.000 persones van participar de l'acte de defensa del referèndum

Etiquetes:
Cultura