25 d'abril de 2024

Bon balanç del primer cap de setmana de les Festes del barri de l'Erm

El sopar popular va aplegar unes vuitanta persones

Arola Cumeras 13 de juny de 2017 a les 18:29
Un instant del pregó, divendres passat

El president de l’ACA Peña Flamenca de Manlleu, Diego Valle va ser l’encarregat d’encetar les Festes del Barri de l’Erm, que encara estaran en marxa fins dissabte vinent.


L’Associació de veïns, encapçalada pel seu president Lluís Donoso, ha preparat un conjunt d’actes que de moment han tingut bona acollida. El més ben valorat és precisament aquest acte d’obertura, que va ser "festiu i gens feixuc".


Dissabte a la plaça del mercat també es va fer la xocolatada i els jocs d’andròmines unes activitats que “com que no es fa pagar res, va ser magnífic, es va acabar tot i vam tenir moltíssima gent”. A la tarda, “ja vam muntar taules, cadires, llums i carpes” per poder fer un sopar popular que va aplegar “més de vuitanta persones, amb un sopar que va servir la família Saborit”. Durant el ball, Donoso ha volgut expressar alguna “queixa” perquè hi havia “canalla del barri que pel mig estaven amb bicicletes i patinets i vaig demanar suport de la Policia Local però no ens van fer ni cas i van venir a la mitjanit”.


Diumenge es va fer un aplec de tres colles castellers, els Xerrics d’Olot, els Torraires de Montblanc i els Nyerros de la Plana. L’actuació va ser accidentada i una de les castelleres dels Nyerros va resultar ferida i va haver de ser evacuada en ambulància.


Dissabte vinent acabaran les festes del barri de l’Erm amb l’aperitiu musical i gastronòmic a la plaça del Mercat i el XXXI Festival Flamenc, a l’Espai Rusiñol. 

Etiquetes:
Cultura