24 d'abril de 2024

Manlleu acull la 14a Trobada de Penyes Blaugranes d'Osona i Ripollès

Enguany la Penya Blaugrana Manlleu celebra 45 anys

El Ter 14 de juny de 2017 a les 17:54
Cartell 14a Trobada de Penyes de Manlleu

Aquest cap de setmana tindrà lloc la 14a Trobada de penyes Barcelonistes d’Osona i el Ripollès. Enguany la penya manlleuenca serà l’afintriona de la trobada principalment perquè aquest any celebra el seu 45è aniversari.

La Peña Blaugrana de Manlleu, ja és considerada una de les històriques, per ser la més antiga d’Osona. Per aquest motiu l’entitat manlleuenc ha presentat diverses activitats lúdico-festives per celebrar aquesta trobada que tindrà una durada de tres dies, del 16 al 18 de juny.

El tret de sortida de la trobada es donarà el divendres a les 9 del vespre, amb una tertúlia sobre futbol amb personatges il·lustres del món barcelonista, com Ramon Besa (Cap d’Esports diari El País), David Bernabéu (periodista de Deportes Cuatro) i Gerard Autet (manlleuenc, exfutbolista professional i actualment comentarista de TV3). Un acte potent i destacat que servirà de “pregó” per encetar la trobada, al local de la Penya Blaugrana.

Les activitats continuaran els següents dies, focalitzant gran part de les activitats als jardins de Can Puget. Disabte serà el torn dels més petits amb activitats programades durant tota la tarda, amb tallers i inflables. Al vespre però tindrà lloc el sopar de gala amb la botifarrada popular amb els concerts de Folkytowers i els Paracaigudistes Acústics.

Diumenge els actes es centraran amb el gran dinar de penyes on prèviament hauran fent una cercavila portant els estàndards de cada penya pels carrers de Manlleu.

Des de l’entitat manlleuenca han posat especial èmfasi en què és una activitat oberta a tothom, de caràcter popular. La penya, també ha afirmat que esperen rebre alguna autoritat barcelonista tot i que encara no han pogut confirmar de qui es tracta. Les que no es perdran l’acte seran les autoritats manlleuenques.

Actes XIV Trobada de Penyes
Divendres, 16 de juny

-20h. Local social
Tertúlia futbolística sobre el Barça amb personatges il·lustres de l’entorn Barcelonista.
Amb l’assistència prevista de:
Ramon Besa (Cap d’Esports diari El País), David Bernabéu (periodista de Deportes Cuatro), Gerard Autet (exfutbolista professional i comentarista de TV3).

Dissabte, 17 de juny 
Jardins de Can Puget.
-18h. Actes pels més petits.
Taller per la quitxalla a càrrec d’Oci lúdic.
Inflable d’Andromines.cat
Animació infantil a càrrec del grup Tres x quatre. 
-A partir de les 20h. Botifarrada popular i concerts amb els grups:
Folkytowers. Temes propis de Folk-Rock i Country Català.
Paracaigudistes acústics. Versions de Rock.

Diumenge, 18 de juny

11h. Recorregut amb estandards de les penyes d’Osona i el Ripollès per la població. Inici plaça Fra Bernadí.
Rua amenitzada per la banda Riverter Dixieland.
Presència de la Colla gegantera i grallera de Manlleu
-12h Recepció de penyes a l’Ajuntament.
-13h Visita al local social de la PBManlleu.
-14h Dinar de germanor a Can Puget.
Fi de festa amb Cafè Trio

 

Etiquetes:
Esports