25 d'abril de 2024

Astrio serà l'encarregat de tancar el 20è Cicle de Jazz de Manlleu

El concert començarà amb la breu actuació d'un combo de l'Escola de Música de Manlleu

Albert Vilella 14 de juny de 2017 a les 17:27
El cartell promocional

La formació barcelonina de funk, nu jazz i rock Astrio presentarà aquest divendres el seu darrer treball “Made in China”. El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre a la Sala d’Exposicions de Can Puget i comptarà amb la participació de l’Escola de Música de Manlleu. A més, a partir de les 6 de la tarda es podrà assistir d’una classe magistral a càrrec del grup.


El grup el formen Arecio Smith als teclats, el guitarrista Santi Careta i el bateria osonenc Santi Serratosa. Segons l’Escola de Música de Manlleu, Astrio actualment és una de les bandes més importants i influents del panorama jazzístic català i europeu. Aquest concert estava programat pel febrer d’aquest any, però per motius de salut d’un integrant del grup s’ha hagut d’ajornar fins ara.


El concert començarà amb la breu actuació d’un combo de l’Escola de Música de Manlleu i seguirà amb el concert d’Astrio. Guillem Costa, coordinador del Cicle de Jazz, explica qure el més especial és que abans del concert, a partir de les 6 de la tarda, el grup Astrio oferirà una classe magistral on mostraran com componen els seus temes a partir de cançons del darrer treball “Made in China”. Santi Serratosa, integrant del grup, ha detallat que tenen molt material preparat de cara a aquesta sessió.


L’acte l’organitza l’Escola de Música de Manlleu i l’Ajuntament de Manlleu i rep la col·laboració de la Big Band de Manlleu, Pilster i Feixas Aulet. L’entrada al concert o a la classe magistral val 7 euros. Les dues activitats fetes conjuntament tenen un preu de 10 euros. L’aforament és limitat i les entrades anticipades es poden adquirir a l’Escola de Música de Manlleu.   

Etiquetes:
Cultura