25 d'abril de 2024

El Badanadal de Manlleu incorpora un Espai digital amb diversos tallers

Aquest espai acollirà diverses activitats totes elles amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a la ciutadania.

El Ter 16 de desembre de 2008 a les 19:43
Imatge de la darrera inauguració d'un punt de connexió del Manlleuconnecta
En el marc del Badanadal, Manlleuconnecta ha organitzat un espai digital ubicat a la carpa d’activitats de la plaça Fra Bernadí. Aquest espai acollirà diverses activitats totes elles amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a la ciutadania. Olga Moreno, tècnica de l’OPE, explica que es tracta d’activitats pràctiques i independents dirigies a tothom que hi tingui interès.

El primer taller ha tingut lloc aquest vespre i ha consistit en conèixer els recursos que ofereix Internet per tal de crear i enviar per exemple, felicitacions de Nadal o calendaris. El proper taller tindrà lloc el dia 23 i consistirà en una xerrada seguida d’una projecció de fotos a càrrec del Grup Fotogràfic Manlleu.

Finalment, tancarà l’espai digital, una observació virtual el proper dia 30 de desembre a càrrec de l’Agrupació Astronòmica d’Osona. D’altra banda també s’ha organitzat un concurs de fotografia digital sota el títol ‘I tu com veus el Nadal?’. A partir del dia 2 totes les imatges estaran penjades al web del Badanadal. Totes les activitats són gratuïtes.

Badanadal

Etiquetes:
Cultura