27 d'abril de 2024

Arrenca la 7a edició del festival de cinema a la fresca de Manlleu

El proper dimecres 28 de juny s'encetarà amb la pel·lícula infantil "Kubo y las dos cuerdas mágicas" i Sightseers

Arola Cumeras / Albert Vilella 22 de juny de 2017 a les 10:08
Cartell del 7è festival de cinema a la fresca a Manlleu

Dimecres 28 de juny s’estrena el 7è festival de cinema a la fresca de Manlleu. L’edició d’enguany s’allargarà fins al 26 de juliol i projectarà 5 pel·lícules, els dimecres als Jardins de Can Puget.


El festival conservarà els sopars temàtics a mans del restaurant manlleuenc Sambucus i la cervesera Pilster i la sessió infantil en la primera cita. A l’últim programa de la temporada “Els Manatís a Terra” de Ràdio Manlleu va convidar membres de l’organització responsable del festival per parlar-ne. Ricard Muné i Raül Masmitjà van explicar que la pel·lícula infantil serà la producció americana “Kubo y las dos cuerdas mágicas” que “reflecteix l’essència dels samurais”. Seguidament, s’oferirà a les 8 del vespre els populars sopars temàtics. Per acabar amb aquesta primera cita, a les 10 del vespre es projectarà la pel·lícula britànica de comèdia negra Sightseers, del director Ben Wheatley.


Muné i Masmitjà expliquen que la temàtica del festival havia de ser de terror, però que per diversos motius han decidit tocar diferents àmbits i estils. El cicle continuarà cada dimecres amb la pel·lícula de terror The Witch, de Robert Eggers, el 5 de juliol. Aquest film és el que ha inspirat el cartell del festival, creat per Martina Tarabal.


Es seguirà amb Animal Kingdom de David Michôd, el 12; es projectarà la pel·lícula Paterson del director Jim Jarmusch, el 19 i, per acabar, el 26 de juliol amb el film Turist de Ruben Östlund, que tancarà el festival. Els responsables van assegurar que “els inicis del festival van ser durs” però amb la incorporació dels sopars “la cosa ha anat molt millor”.

Etiquetes:
Cultura