25 d'abril de 2024

La centellenca Patrícia Gimeno, convocada amb la selecció de Catalunya de futbol sala

Una altra centellenca, Ingrid Vieites, podria entrar en la convocatòria si es produís alguna lesió o baixa d’última hora

El Ter 17 de desembre de 2008 a les 09:46
L'equip femení del futbol sala de Centelles tindrà una representant a la selecció de Catalunya
La jugadora del primer equip femení del Centelles de futbol sala, Patrícia Gimeno, ha estat convocada amb la selecció catalana absoluta per disputar la primera fase del campionat d’Espanya. La competició es disputa aquest cap de setmana i comença divendres.

Patrícia Gimeno es mostra molt sorpresa per la seva convocatòria després de participar en diversos entrenaments amb la selecció.

La selecció catalana està integrada per quinze jugadores. La primera fase del campionat, que es disputa a Alcorcón, comença aquest divendres. Catalunya s’ha d’enfrontar a Madrid, Canàries i València. L’any passat la selecció catalana va aconseguir el subcampionat i és la vigent campiona del món. Per aquest motiu, tot apunta que passaran la primera fase. Patrícia Gimeno espera tenir minuts, tot i que és conscient que tindrà un paper menor.

El primer partit de la selecció catalana és aquest divendres a les cinc de la tarda contra la selecció madrilenya. Una altra centellenca, la jugadora Ingrid Vieites podria entrar en la convocatòria si es produís alguna lesió o baixa d’última hora.

Patrícia Gimeno

Etiquetes:
Esports