24 d'abril de 2024

Laia Carmona, Erika Muntada, Gerard Roma i Kevin Povedano, millors autors de Clips de lectura

Carmona s'ha emportat una classe per aprendre a elaborar un booktràiler i la resta, llibres

elter.net 26 de juny de 2017 a les 12:29
Una imatge del lliurament, amb tots els guardonats

Dimarts passat es va fer l’acte d’entrega de premis del primer concurs de Clips de lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Al concurs hi han participat 17 clips de 3 centres de secundària de Manlleu.


La principal premiada ha estat Laia Carmona de l’institut del Ter com a millor clip de lectura de tot l’alumnat manlleuenc. Carmona va recomanar el llibre Bloc WTF, de Sara Kadefors. El premi consisteix en una “Masterclass” d’elaboració d’un booktràiler a càrrec d’Arkham Studio. Els premis els van lliurar la regidora d'Educació, Marta Alsina, i la directora de la biblioteca, Núria Silvestre.


El guardó al millor clip de Casals-Gràcia ha estat per a Erika Muntada, recomanant el llibre El que et diré quan et torni a veure, d’Albert Espinosa. El premi consisteix en un llibre. Finalment, el millor clip de lectura de l’Institut Antoni Pous ha estat el del grup “Los cocoteros”, format per Gerard Roma i Kevin Povedano, recomanant Diari d’en Greg, tot o res, de Jeff Kinney. El premi consisteix en un llibre per a cada membre del grup. Els clips guanyadors es podran veure al web de la Biblioteca Municipal.

Etiquetes:
Cultura