26 d'abril de 2024

El Museu del Ter de Manlleu acull un càsting per a la pel·lícula La ley del plomo

Dimecres es repetirà el càsting amb el mateix horari, de 10 a 2/4 de 2 i de les 4 a 2/4 de 8

Arola Cumeras 27 de juny de 2017 a les 10:52
El cartell de la selecció de figurants i actors

 El Museu del Ter de Manlleu acull entre aquest dimarts i dimecres el càsting per participar a la pel·lícula La ley del plomo, del director Dani de la Torre, autor del thriller El desconocido.


La directora de càsting Sandra Sánchez, ha explicat que els perfils que busquen han de portar els cabells naturals, i no tenyits, ja que l’acció transcorre el 1921. En concret, estan buscant obrers d’una fàbrica perquè rodaran a la colònia de Borgonyà. Els fan falta unes 500 persones, "tot tipus de gent, bàsicament figurants però també actors per fer petites intervencions". A la pel·licula hi surten "diferents classes socials", i entre els obrers “necessitem gent més morena i entre la classe dirigent busquem gent amb la pell més blanca”.


Els participants han de portar el número de la Seguretat Social (no el que s'utilitza als centres de salut, sinó el dels treballadors), el DNI i un número de compte. Un cop al museu, “es faran fotos i s’agafaran les dades”, en un procés breu.


Aquest dimecres es repetirà el càsting amb el mateix horari, de 10 a 2/4 de 2 i de les 4 a 2/4 de 8. Les dates de rodatge seran entre el 12 i el 21 de juliol, a Borgonyà i també a Barcelona. Només cal que els figurants estiguin disponible un dia. La pel·lícula es rodarà també a Galícia.

Etiquetes:
Cultura