23 d'abril de 2024

El Festivic amplia els dies d'obertura i tindrà com a eix central la música

El certamen estarà obert del 26 de desembre al 4 de gener al recinte firal El Sucre de Vic

El Ter 17 de desembre de 2008 a les 12:29
Un moment de la presentació del Festivic
El FestiVic tindrà com a eix central aquest any la música. El tradicional Festival de la Infància i Joventut de Vic aposta enguany per oferir activitats, tallers i actuacions entorn de la música. L’altra gran novetat del certamen és que s’amplia amb dos dies més d’obertura, del 26 de desembre al 4 de gener.

El Festival comptarà amb la presència del cos de Bombers i de la Guàrdia Urbana de Vic a l’exterior del recinte firal el Sucre. També hi haurà actuacions diàries relacionades amb la música com a protagonista. Hi seran presents el cantant i animador Jaume Barri, els contes d’en Subi i l’Anna, un show de màgia o un concert de gospel, entre d’altres. També hi haurà una zona lúdica amb bucs d’assaig i dos escenaris petits on es podran tocar instruments i cantar. També hi haurà una part més pedagògica de tallers.

Cal destacar que aquest any el pòster del Festivic s’ha escollit entre els dibuixos que han fet els alumnes de l’escola de música de Vic. Com a novetat, el quart dibuix premiat ha servit de disseny d’unes samarretes que estaran a la venda. Els diners recaptats es destinaran al servei de salut mental infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’entrada al Festivic costa sis euros per als menors de 14 anys i 3,80 per als majors i acompanyants. L’any passat hi van passar un miler de visitants cada dia.
Etiquetes: