25 d'abril de 2024

Mònica Comas guanya la Trail Ulldeter i és col·loca líder de la Mission X3

Mònica Comas es col·loca líder de la Mission X3 a falta d'uan prova per finalitzar el circuit

G.Moral 27 de juny de 2017 a les 17:48
Mònica Comas a l'arribada a Ulldeter

L’integrant dels Apòstols de Bacus segueix imparable després de al seva victòria als Matxos. L’atleta de muntanya, s’ha col·locat líder de les Mision X3 després de vèncer la Trail Ulldeter, aquest cap de setmana.


Comas va dominar la prova de principi a fi. Va llençar un bon atacar en els primers compassos de cursa aconseguint un gran avantatge davant els seves perseguidores. L’atleta de Folgueroles va saber administrar les forces durant els 47km de recorregut, dosificant-se a mesura que passaven als minuts. De fet Tina Bes, que va ser segona amb una gran remuntada final va gairebé atrapar a Comas, però finalment l’integrant dels apòstols de Bacus va aconseguir mantenir l’avantatge fins al final. Una victòria amb un temps de 6h 52m i 36s, 1m 05s menys que la segona classificada Tina Bes. El podi el va tancar Clàudia Roca a ja més de mitja hora de la vencedora.


Amb aquesta victòria Comas aconsegueix el liderat de les Mission X3, un circuit de tres curses que finalitzarà el proper 29 de juliol amb la Trail de Catllaràs.


La victòria masculina va ser per a Toti Bes, seguit de Xavi Llamas i Ignasi Riuró. De la mateixa forma que Comas, Toti Bes amb la victòria també ha aconseguit el liderat de la Mission X3.

Etiquetes:
Esports