26 d'abril de 2024

Es lliuren 31 beques de la Fundació de la Família Casanovas - Adam a alumnes del CEFORTEM

Les beques estan dotades amb 715 euros i valoren l'esforç i la dedicació dels estudiants

Gisela Francàs 27 de juny de 2017 a les 22:46
El president, Francesc Camps i el secretari de la Fundació, Pere Rifà, en el moment de l'entrega de les beques

Aquest dimarts el vespre s'han entregat les beques de la Fundació de la Família Casanovas –Adam als alumnes que han cursat estudis al Centre de Formació en Tecnologies de Manlleu (CEFORTEM) de La Salle.


És la 15ena edició que s’atorguen aquestes beques que tenen un valor de 715 euros i que tenen l’objectiu de valorar aquells alumnes que s’han esforçat més durant tot el curs, que han assolit un millor expedient acadèmic. També es té en compte les necessitats econòmiques de cada estudiant. "No són unes beques igual que les altres, es valoren les notes però també les dificultats de les famílies per poder pagar els estudirs", ha explicat el secretari de la fundació, Pere Rifà.


En total 31 alumnes de formació professional s’han pogut beneficiar d’aquestes beques. La Fundació de la Família Casanovas-Adam es va crear l’any 2003 per voluntat expressa de Carme Casanovas Adam, qui va voler que part del seu llegat personal es destinés a ajudar als bons estudiants del CEFORTEM a poder continuar els seus estudis. Segons el nou president de CEFORTEM, Joan Rovira, "l’objectiu d’aquestes beques és ajudar a aquells estudiants que es vulguin formar, que tinguin l'actitud positiva davant els esduis i la vida i tinguin dificultats econòmiques per fer-ho".


A l’acte també hi han assisit el president de la Fundació de la Família Casanovas –Adam, Francesc Camps i l’antic president del CEFORTEM Miquel Altimiras que va animar als joves a seguir estudiant.  El lliurament es va fer a la sala polivalent del Col·legi La Salle de Manlleu en el marc de l’entrega de diplomes de final de curs als alumnes del CEFORTEM.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu