25 d'abril de 2024

Derbi osonenc de Primera Divisió a la 4a Copa EsportsPenedès.cat

CP Manlleu i CP Taradell s'enfrontaran en el primer partit de la fase de grups de la Copa que es disputa a Calafell

El Ter 29 de juny de 2017 a les 09:48
Presentació de la 4a Copa EsportsPeendès.cat a Calafell

La localitat tarragonina de Calafell serà l’amfitriona d’una nova edició de la Copa EsportsPenedès.cat, en concret la quarta edició. Entre els 10 equips que disputaran el torneig es troba el sènior del CP Manlleu que vol agafar el relleu del CH Palafrugell, que va ser el vencedor de la passada edició.


Aquest dimarts va tenir lloc el sorteig que enquadrava els diversos conjunts que disputaran aquesta 4a Copa EsportsPenedès.cat. Finalment 10 dels 11 equips que militen a Primera Divisió Estatal prendran part en aquesta nova edició de la Copa. Els equips han quedat enquadrats en dos grups, Grup Nord i Grup Sud.


Al Grup Nord hi jugaran el CP Tordera, el Shum Frit Ravich, el CHP Sant Feliu de Codines, el CP Taradell i el CP Manlleu. Al Sud hi trobem el PHC Sant Cugat, l’Alpicat HC, el CP Calafell Tot L’Any, el CP Vilafranca Capital del Vi i el CP Vilanova.


En el primer encreuament de la fase de grups ja podrem viure el nou derbi d’aquesta temporada. El CP Manlleu es veure les cares a un acabat d’arribar a la categoria de Primera Divisió, el CP Taradell. El conjunt blanc-i-blau ha realitzat una temporada impecable aconseguint l’ascens a la categoria de plata de l’hoquei estatal. Primer derbi osonenc de l’any que es disputarà entre el 4 i el 10 de setembre, amb horari per confirmar.


En total cada equip disputarà 5 partits, 4 de la Fase de Grups més un cinquè amistós pels equips que no es classifiquin per la Fase Final que enfrontaran a 3rs, 4ts o 5ns de cada grup. Els dos primers dels dos grups es citaran el proper 8 d’octubre al Pavelló Joan Ortoll de Calafell per disputar al llarg del matí les semifinals i a la tarda la final.


La fase de grups es disputarà entre el 4 de setembre i el 4 d’octubre, seguidament tindran lloc les fases finals.


Encreuaments del CP Manlleu a la 4a Copa EsportsPenedès.cat


CP Taradell – CP Manlleu


CP Manlleu – CP Tordera


CP Manlleu – CHP Sant Feliu de Codines


Shum Frit Ravich – CP Manlleu


Descansa: CP Manlleu

Etiquetes:
Esports