26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu ja té la plantilla gairebé confeccionada

Albert Santanera té practicament a punt la nova plantilla per aquesta temporada

El Ter 30 de juny de 2017 a les 11:11
Jordi Pla, nova incorporació de l'AEC Manlleu

L’AEC Manlleu comença a tenir molt perfilada la plantilla després de les diverses incorporacions que ha anunciat durant la setmana. Albert Santanera esepra poder tenir la plantilla pràcticament al complert de cara el 17 de juliol quan començaran els entrenaments de la nova temporada.


La pèrdua de categoria ha generat molts canvis al primer equip manlleuenc que poc a poc ha anat agafant forma creant un equip amb l’ intenció de retornar a tercera divisió. Són molts pocs els efectius que queden del conjunt de la passada temporada, els més destacats Cristian Martínez i Martí Soler que ja van fer oficial al seva renovació.  Jordi Aumatell també va anunciar aquesta setmana el seu fitxatge pel Castelldefels,  David Aroca i Ot Bofill compartiran vestuari al Figueras, i Ricard Seuma ha decidit canviar de població però no de colors fitxant pel Tona.


Amb les diverses baixes confirmades el cos tècnic manlleuenc ha mogut fitxa per tal d’incorporar diversos jugadors a la plantilla. A les ja conegudes de Pajares, Criado i Costa; aquesta setmana hem de sumar un seguit més. Per una banda, Joel Puntí manlleuenc de 26 anys, provinent del Terrassa que ja havia militat al Manlleu en categories inferiors i que es vol convertir en un dels referents en l’eix central de la defensa. Punti haurà de fer parella amb  Raül Garcia que tornarà a vestir la samarreta manlleuenca després del seu pas pel Vic i Girona B. Santanera s’ha volgut fer amb al veterania de Jordi Pla, que arriba provinent del Tona i que ja havia compartit samarreta al terreny de joc amb el mateix Santanera. Pla es caracteritza per ser un jugador amb molta experiència a la categoria i per una visió de joc molt destacable.  En el mateix mig del camp el Manlleu també ha fet oficial el fitxatge d’Uri Vila, provinent del Llagostera B, que de la mateixa forma que Pla es caracteritza per la seva experiència a la categoria. Gerard Roura “Xerry” també vestirà la samarreta manlleuenca la propera temporada. Es tracta d’un davanter jove provinent de l’Olot, amb una gran projecció i amb gol. 


Albert Santanera però, espera l'arribada d'alguna incorporació abasn de donar per tancada la plantilla, tot i que la columna vertebral esta bastant definida.


Els primers partits de preparació començaran l’últim cap d setmana de juliol amb les eliminatòries de Copa Catalunya. Una pretemporada llarga i molt complerta que ha de servir per treure el màxim rendiment del nou projecte.

Etiquetes:
Esports