26 d'abril de 2024

L'Embarcador del Ter ja es troba a ple rendiment

Aquest dijous van arrencar Les Llunes del Ter

El Ter 30 de juny de 2017 a les 17:39
Foto d'arxiu

L’embarcador del Ter ja ha començat el seu horari d’estiu, un cop passada la revetlla de Sant Joan. Entre setmana ja estarà obert cada dia, a partir de les quatre i fins a la una de la matinada, i els caps de setmana a partir de les 11. Un dels principals atractius del juliol, a més, és la programació cultural de les Llunes del Ter. Jordi Vilaseca, integrant del GDT, ha explicat que aquest dijous ja es va començar i diumenge hi haurà el primer concert.


Les Llunes del Ter són gratuïtes i s’ofereixen cada dijous i diumenge de la setmana. A més, cada dilluns de juliol hi haurà “música ambient a partir de les 9” i cada dimecres es farà glosa, en col·laboració amb Cor de carxofa.


A l’agost les llunes s’aturen perquè deixen pas als actes de la Fes-te Jove i de la Festa major de Manlleu. L’embarcador compta durant tot l’estiu amb els serveis habituals de torrades, amanides, postres, tapes, pizzes (dimarts i divendres)... tot amb productes ecològics o de proximitat. Hi ha novetats com el pastís de la setmana, l’opció dels nous pans artesanals de la Grenyada en les torrades i un variat assortit de cerveses artesanes.

Etiquetes:
Cultura