26 d'abril de 2024

Mala sort per a Ramon Julian al Campionat d'Europa

Ramon Julian va arriscar molt a cada via, fet que va condicionar el resultat

El Ter 3 de juliol de 2017 a les 10:56
Ramon Julian. FEDME

Les relliscades als moments claus van privar a Ramon Julian de lluitar pel títol europeu amb la selecció espanyola. Diversos errors a les classificatòries van deixar al de Manlleu sense poder accedir a les finals. Un campionat d’Europa que va tenir lloc aquest cap de setmana a Campitello de Fassa, Itàlia.


Ramon Julian es mostrava  com a un dels favorits a lluitar per la victòria, però la prova es va complicar de bones a primeres. els equipadors van muntar unes vies realment dificultoses per a Julian. Hi havia molts boulders que es trobaven a una distància força llarga, obligant al manlleuenc a llençar-se, en més d’una ocasió. Això feia que les possibilitats de caure augmentessin considerablement.


Ramon Julian es va veure obligat a arriscar molt per tal de superar cada pressa, i això va condicionar molt els seus resultats. De fet en les classificatòries va caure. El manlleuenc no aconseguia classificar-se  per semifinals i quedava fora de la lluita. Finalment Ramon Julian acabaria en la posició 55, un resultat molt dolent vist les esperances que tenia dipositades en aquesta prova.


Un mal resultat del manlleuenc que no acaba de trobar-se còmode a les competicions internacionals. Tot i així, Julian segueix treballant per arribar el millor possible als World Games que es disputen a finals d’aquest mes de juliol.

Etiquetes:
Esports