25 d'abril de 2024

L'equip de govern de Les Masies de Voltregà aprova en solitari un pressupost de 5 milions d'euros

Dins les inversions destacades, a més de Cal Marquès, es destinarà una partida a construir un dipòsit d'aigua

El Ter 17 de desembre de 2008 a les 13:57
Una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Les Masies de Voltregà
Les Masies de Voltregà van aprovar ahir el pressupost per a l’any 2009, amb el vot en contra de l’oposició, de CiU. La xifra global és del voltant de 5 milions d’euros.

El líder de CiU a Les Masies de Voltregà, Joan Prat, retreu a l’equip de govern socialista que les inversions importants previstes pel 2008 no es fessin, i assegura que el pressupost d’aquest any és ‘imaginari’. Prat diu que l’Ajuntament ha entrat en una situació ‘d’immobilisme total’ inèdita a la resta de la comarca.

Projectes com la remodelació de Cal Marquès, que ja constaven al pressupost del 2008, tornen a figurar en el del 2009, ja que no es van poder vendre els terrenys que calien per finançar-lo. La renovació del camp de futbol és una altra qüestió pendent que l’oposició recrimina a l’equip de govern. L’alcalde, Sergi Vilamala, diu que és un pressupost ajustat a les necessitats del municipi.

Dins les inversions destacades per l’any que ve, a més de Cal Marquès, es destinarà una partida a remodelar l’Ajuntament i una altra a la construcció d’un dipòsit d’aigua a les piscines municipals. Vilamala diu que hi haurà millores en els serveis com la instal·lació de contenidors soterrats. D’altra banda, el ple d’ahir va aprovar crear dues places de tècnic municipal. L’arquitecte tècnic i l’arquitecte municipal passaran a formar part de la plantilla de personal, quan fins ara els seus serveis es subcontractaven. Finalment, es va decidir crear una nova figura de vigilant de nit.
Etiquetes:
Política Municipal