26 d'abril de 2024

Els Mossos detenen deu persones acusades de quaranta robatoris, dos d'ells a Alpens i a Sant Pere

Van entrar a robar, principalment, a estancs, bars, restaurants i farmàcies

El Ter 17 de desembre de 2008 a les 14:31
Una de les imatges del material robat
Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda a qui s'imputen prop de quaranta robatoris, principalment a estancs i bars però també a d'altres establiments de diferents punts de Catalunya.

Actuaven sobretot al Berguedà, el Bages, el Vallès Oriental i Osona i entre els delictes de què se'ls acusa hi ha robatoris a bars de Sant Pere de Torelló i a Alpens, a mitjan octubre.

Una investigació dels Mossos d'Esquadra ha acabat amb la detenció de deu persones per la presumpta impliació en 38 robatoris amb força a locals de gran part del territori català. L'objectiu inicial de la banda eren els estancs de l'Alt Urgell i la Cerdanya, però la pressió policial els va dur a diversificar les seves activitats.

Van acabar atracant bars i botigues, sobretot al Berguedà, el Bages, el Vallès Oriental i Osona. Entre d'altres delictes, se'ls imputen dos robatoris amb força a Alpens i a Sant Pere de Torelló. Quant als objectius, a banda dels estancs, van entrar a robar, principalment, a bars, restaurants i farmàcies. A banda dels diners que trobaven a la caixa o a les màquines escurabutxaques, s'enduien tabac, licors i qualsevol altre objecte que es pogués revendre fàcilment, com dècims de loteria, articles de perfumeria o rellotges.

En l'operació els Mossos han recuperat material robat valorat en més de 60.000 euros tot i que s'estima que el botí supera els 200.000. Els nou homes i una dona detinguts es troben en llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Sostenibilitat