25 d'abril de 2024

Vuit professionals de medicina i infermeria de família es formen a Osona

A tota la Catalunya Central hi ha 25 nous especialistes en període de formació

elter.net 6 de juliol de 2017 a les 17:55
Els professionals que es troben des del juny en període formatiu

L’ICS Catalunya Central acull des de fa uns dies 25 nous especialistes en formació. Hi ha 8 professionals de medicina i infermeria de família que es formaran a la comarca d’Osona.


Els metges interns residents (MIR) en l’especialitat de medicina de família seguiran el pla de formació durant un període de quatre anys, fins al 2021. Per comarques, n’hi ha vuit que estaran adscrits a centres d’atenció primària del Bages; set que ho estaran a centres d’Osona i cinc, a centres de l’Anoia.


Pel que fa a les especialistes en infermeria familiar i comunitària, estaran a la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Catalunya Central els propers dos anys. N’hi haurà dues a l’Anoia, dues al Bages i una a Osona.


La Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS forma, actualment, un total de 87 especialistes en ciències de la salut i la previsió és que aquest nombre augmenti en les futures promocions. La formació d’especialistes respon a les línies estratègiques que l’ICS té establertes.

Etiquetes:
Fires i festes