27 d'abril de 2024

Eli Martínez torna a competir nou mesos després de la lesió

La manlluenca disputarà la segona fase del Gran Prix Europeu de Rugby 7

El Ter 7 de juliol de 2017 a les 11:23
Eli Martínez, a sota, tercera per l'esquerra

La Selecció Femenina de Seven jugarà l'últim torneig de la temporada en Kazan, segona i última sèrie del Gran Prix Europeu de Rugbi. La manlleuenca Eli Martínez hi prendrà part per tal d’agafar forma després de la dura lesió que l’ha apartat dels terrenys de joc durant nou mesos. Guillem Moral amplia la informació.


Les Lleones, ja classificades per al Mundial de Sant Francisco 2018 en haver quedat quartes en la passada Copa del Món de Rússia, afronten sense pressió la seva última competició del curs. Per aquest motiu el seleccionador Eusebio Quevedo, renova la convocatòria per donar experiència i minuts a les jugadores que vénen empenyent des de les categories inferiors. De fet la mitjana d’edat de l’equip en prou feines supera els 20 anys d’edat. 


Per a Eli Martínez es tracta d’una oportunitat molt bona per tal de tornar a agafar rodatge. La lesió que va patir després dels Jocs Olímpics de Río, va obligar a la manlleuenca a passar pel quiròfan i l’ha deixat pràcticament nou mesos fora de la competició i ara, com ella diu, és moment de trobar sensacions en competició tot i que diu que no està al 100%.


Martínez afirma que està molt il·lusionada en prendre part en aquest torneig amb aquest equip tant jove, ja que la seva feina serà aportar l’experiència a un equip molt potent però jove, de fet gran part d’aquest jugadores van ser subcampiones d’Europa en categoria sub-18.


Les Lleones, després de guanyar la Copa de Plata en la primera sèrie disputada en Malemort, han quedat enquadrades al grup B juntament amb França, Bèlgica i Portugal. La Selecció d'Eusebio Quevedo obrirà la seva participació en l'última sèrie a les 10:06 hora espanyola davant Bèlgica; jugaran el seu segon partit a les 12:51 amb Portugal i tancaran la fase de grups davant França a les 15:36.

Etiquetes:
Esports