25 d'abril de 2024

L'escriba atrau un públic nombrós a la presentació de Nosaltres dos, de Xavier Bosch

L'editora Ester Pujol diu que es publicarà una tercera novel·la dins la 'trilogia dels sentiments' que obre Algú com tu

Arola Cumeras/David Osa 7 de juliol de 2017 a les 16:37
La presentació es va fer al pati exterior de l'Ateneu

La revista digital l’Escriba va portar el periodista i escriptor Xavier  Bosch fins a l’Ateneu de Manlleu per tal de presentar-hi el llibre Nosaltres dos, el més venut durant el darrer Sant Jordi.


L’acte va comptar amb un públic nombrós. Després d’haver situat l’anterior novel·la, Algú com tu, a París, aquí l’autor es trasllada a Barcelona i abasta “30 anys de la vida d’unes persones”, encapçalades pels protagonistes, en Kim i la Laura, i es planteja si pot haver-hi amistat entre un home i una dona. L’editora manlleuenca Ester Pujol va avançar que aquesta “és la segona entrega de la trilogia dels sentiments, la qual cosa vol dir que en vindrà una altra”.


Ester Pujol creu que “era un repte molt difícil després d’aquell èxit tan gran, i a més passant des de la passió a l’amistat”. Considera també que Bosch, després de “vuit obres literàries, es pot dir que té una veu pròpia”. Va descriure’l com “un observador molt curiós i precís, un sibarita de les paraules”. Nosaltres dos és una novel·la que “emociona i som empàtics amb els personatges”, amb “secundaris molt importants”. Xavier Bosch va explicar algunes anècdotes arran de preguntes del públic i va reconèixer que s’ha considerat que les dues darreres obres són “més femenines”.


Bosch va desvelar que “difícilment tornarà” el personatge del periodista Dani Santana, que va protagonitzar tres novel·les anteriors: Se sabrà tot, Homes d’honor i Eufòria. Dijous 13 a les 8 a l’Ateneu Manlleu continua el cicle d’estiu de L’Escriba. Es farà la taula rodona Grans malvats. Perfils criminals en la literatura i el cinema.

Etiquetes:
Cultura